TIENS Vigor Shot

CENA 3428.00

POZOVITE NAS NA +381 64 188 07 44  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Obnovite svoju snagu i energiju uz pomoć TIENS Vigor Shota!

 

TIENS vam nudi Vigor Shot – voćni dodatak prehrani s Lipo Vit C® – liposomalnim vitaminom C i CitriSlim® – koncentriranom voćnom mešavinom.Lipo Vit C® – liposomksa tehnologija pomaže u prenošenju vitamina C kroz vašu crevnu membranu radi veće bioraspoloživosti.

Vaš imunitet je štit, sa zadaćom da brani vaše tijelo od bolesti ili drugih potencijalno opasnih stranih tela.Kad pravilno funkcionira, vaš imunitet prepoznaje i napada pretnje, uključujući viruse, bakterije i parazite.Agrumi su bogati vitaminima, mineralima, vlaknima i hranjivim sastojcima poput bioflavonoida, koji su neophodni za zdravlje.

Bioflavonoidi su biološki aktivni, biljni polifenolni spojevi, poznati po svojim snažnim antioksidacijskim svojstvima.Citrusni bioflavonoidi dobiveni iz plodova sa visokim sadržajem vit. C, deluju sinergistički sa vitaminom kako bi neutralisali slobodne radikale.

Bioflavonoidi posebno blagotvorno djeluju na vašu kapilarnu snagu, podstičući zdravu cirkulaciju kao i snažan imunitet.

HESPERIDIN – MOĆAN CITRUSNI BIOFLAVONOID

U zapadnoj medicini, kora od agruma koristi se kao lijev proitv kašlja te kao antivirusni i protuupalni tonik.Ova svojstva se pripisuju određenim bioflavonoidima poput nobiletina, diosmina te posebno hesperidina.Hesperidin, glavni flavonoid u kori agruma, podržava odgovor imunološkog sustava na opasnost, suzbijanjem proupalnih citokina.

MOŽE LI VITAMIN C SMANJITI INFEKCIJE?

Vitamin C je snažan antioksidans koji podržava imunitet i pomaže u sprječavanju staničnog oštećenja uzrokovanog toksinima.

Nekoliko je istraživanja potvrdilo da vitamin C smanjuje trajanje i ozbiljnost simptoma obične prehlade.Vitamin C je visoko koncentriran u imunološkim stanicama; međutim, kao antioksidans, brzo se iscrpljuje tijekom infekcija.Ne čuva se u telu i mora ga se nadopunjavati svakodnevnom prehranom. Citrusi su odličan izvor vitamina C.

Korištenjem Lipo Vit C® – tehnologije, vitamin C je zatvoren u fosfolipide koji tvare zaštitne liposome.Liposomi pomažu smanjiti potencijal za gastrointestinalne tegobe koje su obično povezane sa tradicionalnim vitaminom C.Količina liposomalnog vitamina C u jednoj dozi TIENS Vigora iznosi 500 mg, što odgovara otprilike 10 svježih limuna.

CitriSlim® je koncentrirana voćna mješavina nezrele ponkan naranče, crvenog i belog grejpa, pomela, limuna i jabuke.Rodom iz j. Kine i Tajvana, ponkan naranča (također „kineska medena naračna“) je hibrid mandarine i pomela.To je najpopularnija kineska naranča, velikog ploda sa sočnom teksturom i kiselkasto-slatkog živahnog ukusa.

Ponkan, agrum sa niskom razinom šećera, jedan je od nutritivno najbogatijih  agruma. Možete ga pojesti samo nekoliko istovremeno.

CENA 3428.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIENS Vigor Shot”