TIENS Pokrivač Zdravlja

 

POZOVITE NAS NA +381 64 188 07 44  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

TIENS Pokrivač Zdravlja Novo iz TIENS-a – Za dobro pokrivanje tokom noći

 

TIENS  Pokirvač Zdravlja  je kreiran kombininovanjem nauke 5000 godina stare tradicionalne kineske medicine i načina protoka energije meridijana u telu.

Zahvaljujući korištenoj tehnologiji, on može pomoći da se oslobodite umora i poboljšate dužinu i kvalitet sna. Na ovakav način se nesmetano pokreće prirodni detoksikacijski ciklus i podupire zdravlje celog tela.

Spavanje je ključno za naše fizičko i mentalno zdravlje. Ono igra ključnu ulogu u funkcionisanju našeg imunološkog sistema, metabolizma, kapaciteta memorije, učenja i još mnogo toga.

Zahvaljujući TIENS Pokrivaču Zdravlja možete poboljšati kvalitet i dužinu sna.

TIENS Pokrivač Zdravlja:

To je još uvek misterija za naučnike, zašto naše telo treba tako dugo vremensko razdoblje odmora i kako se to zapravo radi. No, svi se slažu da ljudi trebaju spavati za optimalno zdravlje i dobrobit. Za to vreme naš mozak radi vrlo teško – očvrsne i obedinjuje sjećanja i obrađuje neverovatnu količinu informacija prikupljenih kroz celi dan. Telo zahteva ovo vreme za vraćanje i pomlađivanje, da rastu mišići, za popravak tkiva i za stvaranje vrednih hormona. Spavanje utiče na naše emocije, reakcije i dobro zdravlje. Nakon dobro prospavane noći možete misliti jasno, brzo reagirati i u dobrom ste  raspoloženju. Nedostatak sna može povećati rizik od visokog krvnog pritiska i bolesti srca.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, ciklus spavanja je dinamična interakcija između Yin i Yang vezan s temeljnim duhom – Shen.

Spavanje je vrlo važna komponenta za održavanje ravnoteže Yin i Yang-a u telu. Dnevni i sezonski ciklusi u prirodi imaju uticaj na Yin i Yang u svemiru. TKM naglašava da je ljudsko telo programirano da živi u skladu s ritmom prirode. Stoga svatko mora brinuti o dubokom i mirnom snu.

Više informacija o TIENS Pokrivaču Zdravlja:

IZRADA TIENS Pokrivač Zdravlja:

Lukens vlakno

Lukens vlakno je nova vrsta funkcionalnih poliesterskih  vlakana, punijih i prozračnijih od običnih vlakana. Čuva telo toplim i trajno pomaže održavati pravilnu cirkulaciju.

Infracrveni anionski pamuk

Uz nano tehnologiju,  anionski pamuk koji ima svojstvo infracrvenog zračenja je izrađen od turmalina kroz 23 koraka. Turmalin otpušta infracrveno zračenje i anioni pomažu da poboljšate spavanje.

Anioni

Anioni, takođe poznati kao “policajaci zaštite okoline” i “vitamini vazduha”, imaju  funkcije kao što su sterilizacija, pročišćavanje zraka, uklanjanje prašine i eliminacije grinja. Takođe povećavaju količinu kisika u ćelijama, podešavaju acidobaznu ravnotežu ljudskog tela i ublažavaju umor uzrokovan akumulacijom mlečne kiseline u tkivima i mišićima.

Infracrveni zraci

Infracrven zraki (FIR) su nevidljivi elektromagnetski talasi u suncu, s talasnom dužinom od 4 ~ 1000μm. Apsorpcija spektra FIR-a u ljudskom telu je slična onoj od vode, omogućujući rezonanciju s humanim molekulama za podizanje temperature na delovima tela. To može pozitivno uticati na protok krvi, metabolizam i telesnu snagu.

DELOVANJE:

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, dobar i miran san:

– može pomoći da se oslobodite umora

– može izmeniti dužinu i kvalitet života

– kao posledica dubokog i bezbrižnog odmora,

može poboljšati prirodni detoksikacijski ciklus koji traje neometano i podržava zdravlje celog tela

BELEŠKE:

TIENS Pokrivač Zdravlja nema kontraindikacije na lekove, tako da terapija lekovima i drugi oblici zdravstvenih tretmana mogu se koristiti nesmetano uz njegovo korištenje. 

UPOZORENJE:

Izbegavajte struganje ili oštećivanje površine proizvoda s bilo kojim oštrim predmetom, koš što su ključ ili makaze.

ODRŽAVANJE:

Ako postoji prljavštine na proizvodu, molimo Vas da koristite čistu meku tkaninu umočenu u malo vode ili neutralnim deterdžentom nežno obrišite proizvod i onda ga zagladite za prirodno sušenje (voda temperature≤40 ℃).

Da bi zadržali oblik i produžili vek trajanja proizvoda, pranje ili hemijsko čišćenje nije preporučeno.

Dodatne informacije o proizvodu

Novi proizvod

Da

Cenu TIENS Pokrivač Zdravlja možete saznati klikom na link KONTAKT

Cene TIENS proizvoda možete saznati klikom na link OVDE POGLEDAJ CENOVNIK TIENS

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.DrKrupez.Com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Nazovite već danas – +381 64 188 07 44

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIENS Pokrivač Zdravlja”