QHRS Biopiramida

CENA 30000.00

POZOVITE NAS NA +381 64 188 07 44  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeonlineshop@gmail.com

 

Description

QHRS Biopiramida – prostorni neutralizator štetnog zračenje

 

QHRS BioPiramida je dve hiljade puta  umanjena Keopsova piramida iz drevnog Egipta, dimenzija 11,5 x 7,5 cm. Napravljena je od prirodnog keramičkog materijala sa ukomponovanim metalnim kristalnim zrncima, koja imaju funkciju nekadašnje obloge Keopsove piramide.

U unutrašnjosti se nalazi šuplji keramički kvadar ispunjen sitnim kristalićima kvarca i zatvoren čipom. Ovakvom konstrukcijom omogućeno je QHRS BioPiramida da pozitivnu energiju, koja se stvara u njenoj unutrašnjosti na jednoj trećini visine, izvede na vrh i emituje u prostor oko sebe.

Kristalići kvarca i čip deluju kao pojačivači energije i zato je snaga zračenja vrlo velika i adekvatna je običnom kartonskom modelu dimenzija 15,70 x 15,70 x 10 m, odnosno običnom keramičkom modelu dimenzija 3,2 x 3,2 x 2 m.

Napominjemo da obični modeli imaju pozitivno energetsko delovanje isključivo u svojoj unutrašnjosti, na jednoj trećini visine.

Delovanje QHRS BioPiramida  je višestruko i može se uspešno koristiti da:

Emituje pozitivnu energiju u prostor oko sebe u poluprečniku od 7 m a u visinu od 3m.

U prostoru koji štiti (154 m2) smanjuje štetno zračenje podzemnih voda, svih električnih uredjaja, poremećenog Zemljinog magnetizma, Hartmanove i Kerijeve globalne mreže i neidentifikovanih nepovoljnih energija (uroka), kao i elektromagnetskih zračenja koja dolaze od dalekovoda, transformatora, električnih aparata, uređaja izvan prostora zaštite itd.

Zračenjem pozitivne energije na vrhu direktno energizuje: vodu za piće i kozmetiku, čaj, voće, voćne sokove, mleko, jogurt, lekove (sirupe i tablete) itd, odnosno čovečje telo tako što se od petnaest do trideset minuta sedi na stolici ispod koje se postavi piramida.

Pomaže u zdravstvenoj terapiji, kao i kod učenja, razmišljanja i meditacije; povećava koncentraciju, pojačava delovanje misli, želja, ljubavi, pažnje itd.

QHRS BioPiramida  ima sposobnost da energije s negativnim uticajem na psihu i na telo čoveka apsorbije i transformiše u pozitivnu energiju koju, zahvaljujući posebno oblikovanom vrhu, emituje u okolni prostor. Energetsko polje QHRS BioPiramide ima osvežavajuće i vitalizirajuće dejstvo.

Energija štetnih zračenja je glavni uzrok ometanja normalnog rada organa i psihofiizičkih funkcija i glavni uzrok poremećaja tegoba i bolesti. Ona slabi biopotencijal ćelija što omogućava virusima, bakterijama i gljivicama da napadnu organizam i izazovu infekcije i oboljenja.

UPOTREBA QHRS BioPiramida:

Radiestezijskim ispitivanjem utvrdjeno je da QHRS BioPiramida štiti prostor od dvadeset metara u poluprečniku ako se postavi na odredjenu tačku koju prethodno odredi radiestezista i usmeri se tako što je logo QHRS SISTEM okrenut ka severu.

Ako se postavi bilo gde u prostoru onda štiti sedam metara u poluprečniku i kroz zidove. Potrebno je svaka tri meseca skinuti poklopac s piramide i izložiti njen čip Sunčevoj svetlosti oko tri sata.

QHRS BioPiramida će se sama isprazniti od negativne energije i napuniti pozitivnom i biće spremna za stopostotnu zaštitu.

QHRS Srbija je biviši PXD sistem

Rok trajanja Piramide:

Neograničen , do fizičkog uništenja.

Sertifikat za kvalitet energetskog uticaja
Sertifikat za strukturni kvalitet vode
Sertifikat za kvalitet biopolja

 

CENA 30000.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.DrKrupez.Com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Nazovite već danas – +381 64 188 07 44

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “QHRS Biopiramida”