QHRS Antimikrobni sistem

CENA 150000.00

POZOVITE NAS NA +381 64 188 07 44  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeonlineshop@gmail.com

 

Description

QHRS Antimikrobni sistem – Svojim dejstvom uklanja gljivice, viruse i bakterije

 

QHRS Antimikrobni sistem deluje na bakterije, gljivice, viruse i sastoji se od tri  ploče na kojima su, u određenoj krivulji, složeni čipovi. Te ploče sa čipovima imaju svojstvo da oforme energetsko polje koje paralizuje rad bakterija, virusa ili gljivica,  nusprodukti njihovog delovanja nestaju, imunitet jača, a onda ojačan organizam samostalno “organizuje” svoju odbranu.

QHRS Antimikrobni sistem, posredstvom svog energetskog polja, takođe onemogućava deljenje mikroorganizama.

Ako gljivica kandida, na primer, kod žena prouzrokuje i onemogućava iscedak, onda posle korišćenja QHRS Antimikrobnog sistema iscedak nestaje, a sa njim i nastali neprijatan miris. Imajte u vidu jedan važan detalj, a to je da bakterije i viruse svakodnevno treba tretirati tri puta dnevno po 5 minuta. Takav postupak je, zapravo, najidealniji.

Sa gljivicama je malo teže,  jer one ostavljaju spore (jajašca), pa ako ih ne uništite,  gljivice se ponovo razviju.

Znači, kod gljivica je veoma bitno da se tretiranje realizuje svakodnevno 2-3 puta u toku jednog meseca. Ovaj sistem je potpuno bezopasan, mogu da se tretiraju i mala deca pod temperaturom, pri čemu im se samo malo dopunski pomogne davanjem QHRS Kombuha ekstrakta i QHRS Kraljice. 

Inače, tretiranje se vrši okretanjem ploče prema sebi, na daljini od optimalnih  35 cm, sa leđima okrenutim ka severu sa predelom glave, predelom grudi i  predelom genitalija.

QHRS Antimikrobni sistem ima neograničen rok trajanja, nema nuspojava, apsolutno je bezopasan za ljudski organizam, a jedino treba da se čuva dalje od izvora štetnih zračenja, poput onih iz mobilnih telefona, televizora, kompjuterskih monitora, kako se ne bi narušilo dejstvo njegovog polja.

CENA 150000.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.DrKrupez.Com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Nazovite već danas – +381 64 188 07 44

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “QHRS Antimikrobni sistem”