TIENS Jastuk Zdravlja

CENA 33000.00 

POZOVITE NAS NA +381 64 188 07 44  ili POPUNITE FORMULAR KLIKOM OVDE!

ILI POŠALJITE MEJL-UPIT NA zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

TIENS Jastuk Zdravlja – Za zdrav san i radan dan

 

Spavanje sa TIENS Jastukom Zdravlja, može pomoći uravnoteženju biološkog magnetskog polja ljudskog tela, osloboditi umor, poboljšati dužinu i kvalitet sna.

Tradicionalna kineska medicina ističe da je dobar san najisplativiji i najjeftiniji ulog u vaše zdravlje te on utiče na vašu dugovečnost. Zapadna medicina takođe ističe da je san vrlo važan za pravilno funkcionisanje čitavog tela. San je ključan za zdravlje kako fizičko tako i psihičko. San regeneriše telo i njegov nedostatak ima vrlo negativan uticaj na naše raspoloženje i izgled. Jedna od glavnih funkcija sna je isključivanje od dnevnih aktivnosti centralnog nervnog Sistema.

Tokom sna odvija se njegovo “obnavljanje” i “popravljaju se” štete na našem mozgu . To ustvari znači da san čisti mozak uz pomoć različitih biohemijskih procesa i omogućava nam dugo pamćenje. San takođe utiče na delovanje imunog Sistema I izlučivanje određenih hormona, npr. hormona rasta. Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, svi toksini se čiste iz našeg tela tokom sna preko delovanja limfnog sistema, jetre, pluća I debelog creva.

Svaka faza čišćenja odvija se od 21 sat pa do 7 sati ujutro u dvosatnim ciklusima, zato je izuzetno bitno da naš san nije prekidan u tim periodima. Ako je san isprekidan, toksini se neće do kraja eliminisati I to će značajno uticati na naše opšte stanje I kako se osećamo.

TIENS Jastuk Zdravlja prema kineskoj tradicionalnoj medicini, ima upravo takav oblik da idealno podupire cervikalni deo kičme a izrađen je od lagane i mekane biserne vune koja mu zadržava pravilan oblik celo vreme. Zbog elastičnosti vune, jastuk omogućava jako podupiranje vrata dok stavlja manji pritisak na cervikalni deo kičme I na taj način sprečava krivljenje vrata usled gravitacije tokom spavanja.

Zahvaljujući kombinaciji magnetskog polja, infracrvenog zračenja i negativnih iona, jastuk podržava pravilnu funkciju ćelija u telu i poboljšava njihovu opskrbljenost kiseonikom.

STRUKTURA PROIZVODA  TIENS Jastuk Zdravlja:

Antibakterijska tkanina – potpuno čisto okruženje spavanja bez grinja

TIENS Jastuk Zdravlja napravljen je od turmalinskog antibakterijskog materijala, koji je prošao inspekcijsku akreditaciju SGS autetntičnosti. Može efektivno zaustaviti rast bakterija i ne sadrži formaldehide.

Žad – umiruje nerve

Žad može stimulisati tačke nerava i na taj način omogućiti moždanim ćelijama da se odmore. Umiruje nerve.

Ametist – prirodni sedativ

prirodni ametist može aktivirati meridijane i na taj način ublažiti nesanicu i poboljšati kvalitet sna.

Infracrveno zračenje, negativni joni i TIENS Energetske Zvezde u poziciji vrata

Infracrveno zračenje ima funkciju da pomogne cirkulaciji, mikrocirkulaciji I ubrzanoj regeneraciji ćelija, takođe oslobađa od neugodnosti u vratu. Negativni joni imaju protivbakterijsko delovanje, ubijaju grinje, čiste vazduh, balansiraju cirkulaciju, otklanjaju umor, oslobađaju napetost u mišićima vrata I ramena.

Mreža- prozračan i hipoalergeni materijal

Mrežni materijal napravljen je od obojenog jakog poliesterskog konca i ima jaku gustoću I hipoalergen je u dodiru sa kožom. Tkanina ima visoku propustljivost vazduha. Istovremeno, u kombinaciji s vezenim dezenom, proizvod izgleda jako lepo i korisno.

EPE pena (biserna vuna) – lagana I otporna na pritisak

Biserna vuna je lagana, meka I s odličnim svojstvima, podupire vrat I oslobađa ga pritiska, sprečava njegovo ozleđivanje usled delovanja gravitacije tokom spavanja.

DELOVANJE:

Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, TIENS Jastuk Zdravlja:

podupire cervikalnu kičmu
oslobađa od umora
umirujuće deluje na nerve
poboljšava kvalitet sna

CENA 33000.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.DrKrupez.Com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Nazovite već danas – +381 64 188 07 44

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIENS Jastuk Zdravlja”